Nieuws uit de praktijk

Facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook! Regelmatig plaatsen we leuke berichten over geboortes of andere nieuwtjes uit de praktijk. Je kunt ons toevoegen door onderaan de pagina van deze site te klikken op het Facebook icoontje “Vind ik leuk”.

Suggesties voor website

We hopen dat de informatie van deze website aansluit op je behoefte aan informatie, mocht je iets missen of suggesties hebben voor op de site, laat dit dan weten via een persoonlijk bericht op onze facebookpagina of tijdens je controle.

anticonceptieconsult

Vanaf 1 januari 2016 kun je bij ons terecht voor een anticonceptieconsult (dit krijg je automatisch al tijdens het afsluiten van je kraambed of tijdens de nacontrole), een recept en/of het plaatsen/ verwijderen van een spiraaltje of Implanon. Wanneer je niet eerder zwanger bent geweest of niet bij ons in de praktijk eerder geweest bent, ook dan ben je van harte welkom voor alles rondom anticonceptie. Diane en Willie hebben zich hierin gespecialiseerd. Vraag gerust om een telefonisch consult bij hun.  Voor meer informatie over dit onderwerp zie Anticonceptie.