Onze praktijk

vlnr: Annebel, Willie, Sharon, Diane, Sofia en Jorieke

Per 1 april 2019 zijn wij verplicht om onze (unieke) BIG-nummers actief bekend te maken. Hierdoor wordt het voor cliënten makkelijker te controleren of een zorgverlener in het BIG-register staat ingeschreven en zijn we sneller vindbaar. Hieronder onze nummers en extra specialisaties:

  • Willie Boudeling. BIG: 19060172803. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste, anticonceptie (plaatsen/ verwijderen van spiralen)
  • Jorieke de Bruin. BIG: 79910216903. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste
  • Diane van de Sande- van Rijswijk. BIG: 59066093303. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste + SEO echoscopiste (20 weken echo), anticonceptie (plaatsen/verwijderen van spiralen en Implanon)
  • Sharon Groen. BIG: 79911529303. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste
  • Sofia Bekker. BIG: 69915712303. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste in opleiding.
  • Annebel Silvius. BIG: 29924551603. Verloskundige. Extra specialisatie: basis echoscopiste

Ons werkgebied beslaat geheel Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn en Oudenhoorn. Mocht je buiten ons werkgebied wonen en toch bij ons onder zorg willen, neem dan contact met ons op om dit te overleggen.

Onze werkwijze is gericht op professionaliteit en gezelligheid tijdens het begeleiden van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Tijdens je zwangerschap zal je iedere verloskundige leren kennen tijdens je controles, want wanneer je gaat bevallen komt degene die op dat moment dienst heeft je begeleiden.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij niet weg kunnen bij een bevalling of spoedgeval en we zijn ergens anders met spoed nodig dan hebben wij een achterwachtregeling met Verloskundigenpraktijk Brielle & Westvoorne.

Wij hebben een coöperatie met het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland. Wij zijn een zelfstandige praktijk, maar hechten veel waarde aan goede samenwerking en korte lijnen.

We zijn onderdeel van Integrale Geboortezorg Organisatie Zuid aan Zee. Hiermee hebben wij regelmatig vergaderingen met collega’s, gynaecologen, kinderartsen en andere verwante specialisten. Door korte lijnen te hebben met andere disciplines werken wij volgens de laatste protocollen en sluiten alle disciplines goed op elkaar aan. Op deze manier dragen wij bij aan de beste kwaliteit en de continuïteit van de zorg, ook wanneer je verwezen moet worden naar het ziekenhuis.

Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging van verloskundigen, de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV). We hebben dan ook het kwaliteitskeurmerk en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit betekent dat we ons regelmatig bijscholen, zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen en dat we regelmatig onze vaardigheden ook opnieuw bijscholen. Dit allemaal om de kwaliteit van zorg zo goed mogelijk te hebben en te houden.

Ook staat Diane als SEO echoscopiste geregistreerd in het kwaliteitsregister van de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). De andere basisechoscopisten staan in het echo kwaliteitsregister van de KNOV.