Zwangerschap

Wanneer je erachter komt dat je zwanger bent, kun je ons direct bellen om aan te melden. Zie kopje Onze praktijkAanmelden bij de praktijk.

Vaak is een zwangerschap gepland, maar soms kan het ook een grote verrassing voor je zijn. Dit kan veel onzekerheden met zich meebrengen. Maar ook een geplande zwangerschap kan heel veel vragen opleveren, je leven gaat opeens veranderen en wat is nu normaal tijdens een zwangerschap, enzovoorts. Het is ons doel om jou (en je partner) zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We passen onze begeleiding hierbij volledig aan, aan jullie behoefte.


Tijdens je zwangerschap kom je regelmatig bij ons op de praktijk voor je controles. Onder de volgende kopjes kun je lezen wat deze controles inhouden. Er is altijd ruimte voor vragen. Het is belangrijk om te weten dat alles wat je vertelt of vraagt aan ons, priv? blijft. Wij hebben geheimhoudingsplicht en wij vinden het daarnaast belangrijk dat jij je veilig bij ons voelt. Er bestaan geen gekke vragen, dus vraag of vertel gerust wat jou bezig houdt of onzeker maakt.